Zlatibor
Zlatibor Apartmani Vidik GPS kooordinate i lokacija
GPS
X: 43.728096
Y: 19.688616

Možete preuzeti ove koordinate i Vaš GPS uređaj će Vas dovesti tačno do Zlatibor Apartmana Vidik.

Zlatibor Apartmani Vidik - Specijalni popusti
popusti
od 5% do 20%
  • 20% popusta za uplatu od 15-21 dan unapred
  • 15% popusta za uplatu od 8-14 dan unapred
  • 10% popusta za uplatu od 5-7 dan unapred
  • 5% popusta za uplatu na dan dolaska
Zlatibor Apartmani Vidik - Sezona otvaranja
LETNJA: mart - oktobar
ZIMSKA: novembar - feb.

Zlatibor Apartmani Vidik su otvoreni za turiste u toku cele godine, a posebno su aktuelne letnja i zimska sezona. Za posetioce je specijalno atraktivan doček Nove godine.

Zlatibor - Jahorina, saradnja na magičnom putu

23.12.2011

"Zlatibor - Jahorina, saradnja na magičnom putu" - naziv je zajedničkog projekta opštine Čajetina i opštine Pale (Republika Srpska).

zlatibor Projekat obuhvata označavanje planinskih staza na Zlatiboru i markiranje biatlon staze na Jahorini u dužini od sedam i po kilometara. Ovaj projekat sufinansira Evropska Unija u iznosu od 160.000 evra. Opština Čajetina je dobila za sprovođenje ovog projekta 90.000, a opština Pale 70.000 evra.   

Bojana Božanić, pomoćnik predsednika opštine Čajetina, izjavila je povodom ove saradnje Zlatibora i Jahorine sledeće: „Realizacijom ovog projekta razvijaju se, pre svega, ljudski kapaciteti zaposlenih u sektoru turizma, kao i turistička infrastruktura. To će doprineti poboljšanju ukupne turističke ponude ovih destinacija u dve države.”

Rezultat ove saradnje bi trebao da bude poboljšanje turističkih usluga ova dva najposećenija turistička mesta u Srbiji i Republici Srpskoj. 

Završetak projekta očekuje se u oktobru 2012. godine.
 

Izvor: B92