Zlatibor
Zlatibor Apartmani Vidik GPS kooordinate i lokacija
GPS
X: 43.728096
Y: 19.688616

Možete preuzeti ove koordinate i Vaš GPS uređaj će Vas dovesti tačno do Zlatibor Apartmana Vidik.

Zlatibor Apartmani Vidik - Specijalni popusti
popusti
od 5% do 20%
  • 20% popusta za uplatu od 15-21 dan unapred
  • 15% popusta za uplatu od 8-14 dan unapred
  • 10% popusta za uplatu od 5-7 dan unapred
  • 5% popusta za uplatu na dan dolaska
Zlatibor Apartmani Vidik - Sezona otvaranja
LETNJA: mart - oktobar
ZIMSKA: novembar - feb.

Zlatibor Apartmani Vidik su otvoreni za turiste u toku cele godine, a posebno su aktuelne letnja i zimska sezona. Za posetioce je specijalno atraktivan doček Nove godine.

Put do Srbije i Zlatibora vodi preko stomaka - SOULFOOD Serbia

06.12.2011

Kažu da put do srca vodi preko stomaka. Svako ko je posetio Srbiju može u potpunosti da potvrdi ovu izreku. Turistima iz celog sveta, koji su imali priliku da ostanu bez daha pred prirodnim lepotama Srbije, osvojeno je srce najukusnijim jelima i tradicionalnim proizvodima srpske kuhinje.

Kažu da put do srca vodi preko stomaka. Svako ko je posetio Srbiju može u potpunosti da potvrdi ovu izreku. Turistima iz celog sveta, koji su imali priliku da ostanu bez daha pred prirodnim lepotama Srbije, osvojeno je srce najukusnijim jelima i tradicionalnim proizvodima srpske kuhinje. Osim živopisnih predela i neodoljivog šarma Beograda, strani gosti često ističu da su gostoljubivi i otvoreni stanovnici naše zemlje, zapravo, najlepša i najinteresantnija „znamenitost“ Srbije. A ljudi u Srbiji su pre svega dobri domaćini koji ne propuštaju da svoje goste upoznaju sa domaćom hranom i starim receptima, pružajući im tako nezaboravno gastronomsko iskustvo.

Turistička organizacija Srbije u saradnji sa Supernatural ekološkim pokretom potrudila se da na najbolji način promoviše ne samo srpsku hranu, već i jedinstveno turističko iskustvo koje može da očekuje svakog ko poseti našu zemlju. Video materijal, koji prezentuje autentičnu hranu iz raznih krajeva Srbije, ima za cilj da privuče sve one kojima je uživanje u domaćoj hrani nezaobilazan doživljaj zemlje koju posećuju. U ovom spotu se, između ostalog predstavlja: Istočna Srbija i med sa Homoljskih planina, Rajac i Rogljevo poznati po kvalitetnom vinu, Golija sa šumskim voćem, maline, Zlatar i Sjenica sa sirom, paprika i leskovački ajvar, Vojvodina sa futoškim kupusom i naravno Zapadna Srbija i Zlatibor sa čuvenim starim zlatiborskim kajmakom i pršutom.


Zlatibor, kao jedna od najznačajnijih destinacija planinskog i seoskog turizma, u svojoj raznovrsnoj ponudi objedinjuje atraktivnu prirodu, domaćinsku atmosferu i putovanje kroz tradicionalnu kuhinju. Posetioci Zlatibora neke stvari ne smeju da propuste, a jedna od njih je i da probaju čuvenu komplet-lepinju i ostale specijalitete iz Zapadne Srbije.

Koliko je važno da se Srbija i srpski turizam promovišu i na ovaj način pokazuje nam porast interesovanja stranih turista koji je zabeležen nakon objavljivanja ovog video klipa na Internetu.

Autor: Milana Vučićević